• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kala-kasviskasari

Kala-kasviskasari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 250 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi porkkanat ja selleri. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi paprika ja maustekurkkuviipaleet.
  2. Kuullota porkkanoita ja selleriä pari minuuttia öljyssä. Lisää purjo ja paprika. Jatka kuullottamista vielä noin 2 minuuttia.
  3. Mausta suolalla ja timjamilla. Lisää ruokakerma ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kalakuutiot ja kypsennä kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta sitruunanmehulla. Ripottele pinnalle maustekurkut ja tilliä. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 250 kcal1 050 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6