Hyppää sisältöön
Lohi-kasviskasari Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohi-kasviskasari

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Herkullinen lohi-kasviskasari maistuu arkena. Syö sekä edullisesti että hyvin.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
  • 2 (150 g) Pirkka porkkanaa
  • pala (100 g) juuriselleriä
  • 1/2 (150 g) purjoa
  • 1 (150 g) paprika
  • 1 valkosipulikurkku
  • 1–2 rkl öljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl timjamia
  • 1 tlk (2 dl) Pirkka ruokakermaa (10 %)
  • n. 1 dl vettä
  • 1 pkt (300 g) Pirkka lohikuutioita (sis. suolaa 1 %)
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 1/2 dl tilliä hienonnettuna

Ravintosisältö

  • Energia
    556 kJ / 133 kcal
  • Rasva
    9,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,2 g
  • Hiilihydraatit
    3,9 g
  • josta sokereita
    3,4 g
  • Proteiini
    7,9 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi porkkanat sekä selleri. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi paprika ja valkosipulikurkku.
  2. Kuullota porkkanoita ja selleriä pari minuuttia öljyssä. Lisää purjo ja paprika. Jatka kuullottamista vielä noin 2 minuuttia.
  3. Mausta suolalla ja timjamilla. Lisää ruokakerma ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kalakuutiot ja kypsennä kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta sitruunanmehulla. Ripottele pinnalle kurkkukuutiot ja tilli. Tarjoa perunoiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (8 arviota)