Lohi-kasviskasari
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Herkullinen lohi-kasviskasari maistuu arkena. Syö sekä edullisesti että hyvin.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 2 (150 g) Pirkka porkkanaa
- pala (100 g) juuriselleriä
- 1/2 (150 g) purjoa
- 1 (150 g) paprika
- 1 valkosipulikurkku
- 1–2 rkl öljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl timjamia
- 1 tlk (2 dl) Pirkka ruokakermaa (10 %)
- n. 1 dl vettä
- 1 pkt (300 g) Pirkka lohikuutioita (sis. suolaa 1 %)
- 1 rkl sitruunanmehua
- 1/2 dl tilliä hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia556 kJ / 133 kcal
- Rasva9,2 g
- josta tyydyttynyttä2,2 g
- Hiilihydraatit3,9 g
- josta sokereita3,4 g
- Proteiini7,9 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kuori ja suikaloi porkkanat sekä selleri. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi paprika ja valkosipulikurkku.
- Kuullota porkkanoita ja selleriä pari minuuttia öljyssä. Lisää purjo ja paprika. Jatka kuullottamista vielä noin 2 minuuttia.
- Mausta suolalla ja timjamilla. Lisää ruokakerma ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kalakuutiot ja kypsennä kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta sitruunanmehulla. Ripottele pinnalle kurkkukuutiot ja tilli. Tarjoa perunoiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −13 %Plussa-kortillaEtuhinta 1,80/3 kpl3,00/lIlman Plussa-korttia 0,69/kpl (3,45/l)
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(17 arviota)
- 30 - 60 min3,8(44 arviota)
- 30 - 60 min3,3(12 arviota)
- 30 - 60 min3,5(17 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- 30 - 60 min4,1(27 arviota)
- alle 15 min3,7(3 arviota)
- 30 - 60 min4,5(28 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (8 arviota)