• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohi-kasviskasari

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain n. 2,10€/annos*.
Lohi-kasviskasari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 225 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta
    • 2(150 g)Pirkka porkkanaa
    • pala (100 g)juuriselleriä
    • 1/2(150 g)purjoa
    • 1(150 g)paprika
    • 1Pirkka valkosipulikurkku
    • 1-2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tltimjamia
    • n. 1dlvettä
    • 1pkt(300 g)Pirkka lohikuutioita (sis. suolaa 1 %)
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1/2dltilliä hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi porkkanat sekä selleri. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi paprika ja valkosipulikurkku.
  2. Kuullota porkkanoita ja selleriä pari minuuttia öljyssä. Lisää purjo ja paprika. Jatka kuullottamista vielä noin 2 minuuttia.
  3. Mausta suolalla ja timjamilla. Lisää ruokakerma ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kalakuutiot ja kypsennä kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta sitruunanmehulla. Ripottele pinnalle kurkkukuutiot ja tilli. Tarjoa perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 225 kcal942 kJ
  • Proteiinia12,7 g
  • Hiilihydraatteja5,73 g
  • Rasvaa16,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5