• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kalamurekelettuset

Kalamurekelettuset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 18 kpl
  • alle 30 min
  • 109 kcal / 100 g

Ainekset

n. 18 kpl

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota kalapaketti sulamaan isolle lautaselle jääkaappiin edellisenä iltana. Valuta kalasta sulamisvesi pois ja pane kala monitoimikoneen kulhoon.
  2. Lisää kulhoon kananmunat, vehnäjauhot ripotellen, halutessasi suola, mustapippuri ja tilli. Hienonna kalamassa tasaiseksi. Kaada joukkoon ruokakerma koneen käydessä.
  3. Kuumenna rasva ohukaispannulla. Annostele mureketaikinaa pannulle ja paista miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa kalamurekelettuset tillillä maustetun kermaviilin ja perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 109 kcal457 kJ
  • Proteiinia13,3 g
  • Hiilihydraatteja3,43 g
  • Rasvaa4,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua