• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kapriskala

Kapriskala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 338 kcal / annos (250g)

Ainekset

3 annosta

Kastike

Päälle

    • 1-2tomaattia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata pakastekala jääkaapissa yön yli. Kuivaa kalapalat talouspaperilla ja mausta suolalla molemmin puolin. Asettele palat voideltuun uunivuokaan.
  2. Kuumenna rasva pinnoitetussa kattilassa ja kuullota sipuli. Lisää jauhot ja kiehauta rasvassa. Lisää ruokakerma ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes seos sakenee.
  3. Sekoita kastikkeeseen mätitahna, tilli ja kaprikset. Mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi kastike kalapaloille. Kypsennä 200 asteessa keskitasolla noin 25 minuuttia. Levitä tomaattiviipaleeet vuoan pinnalle. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja parsakaalien kanssa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 338 kcal1 410 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille