• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kalkkuna-saltimboccakääryleet ja rypälekastike

Kalkkunafileepihveistä, salvianlehdistä ja palvikinkusta valmistetaan italialaistyyppisiä saltimboccakääryleitä.
Kalkkuna-saltimboccakääryleet ja rypälekastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 160 kcal / annos (160g)

Ainekset

6 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Haudutusliemi ja kastike

    • 3dlvalkoviiniä (alkoholitonta) tai omenatäysmehua
    • 1rklkanafondia
    • n. 1 1/2rklvaaleaa suurustetta
    • n. 200gvihreitä siemenettömiä viinirypäleitä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä kalkkunafileepihvit työlaudalle. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Asettele palvikinkkuviipaleet ja salvianlehdet lihaviipaleille. Kiedo tiiviiksi kääryleiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla.
  2. Ruskista kääryleet paistokasarissa kauniin ruskeiksi joka puolelta.
  3. Kaada kasariin viini tai mehu. Mausta liemi fondilla. Hauduta kääryleitä miedolla lämmöllä kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää viiniä tarvittaessa.
  4. Nosta kypsät kääryleet kasarista ja poista cocktailtikut. Suurusta liemi kastikesuurusteella pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kiehua pari minuuttia. Nosta kääryleet takaisin kastikkeeseen. Lisää huuhdotut ja halkaistut viinirypäleet. Kuumenna.
  5. Tarjoa kalkkunakääryleet perunoiden tai riisin, vihannesten ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 160 kcal675 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu