Kalkkuna-saltimboccakääryleet ja rypälekastike
Kalkkunafileepihveistä, salvianlehdistä ja palvikinkusta valmistetaan italialaistyyppisiä saltimboccakääryleitä.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
- 160 kcal / annos (160g)
Ainekset
6 annosta
- 1rs(n. 600 g)Pirkka ohuita kalkkunan fileepihvejä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 6viipalettaPirkka saunapalvikinkkua
- 1ruukku salviaa
- cocktailtikkuja
Paistamiseen
- juoksevaa rasvaseosta
Haudutusliemi ja kastike
- 3dlvalkoviiniä (alkoholitonta) tai omenatäysmehua
- 1rklkanafondia
- n. 1 1/2rklvaaleaa suurustetta
- n. 200gvihreitä siemenettömiä viinirypäleitä
Valmistus
30 - 60 min- Levitä kalkkunafileepihvit työlaudalle. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Asettele palvikinkkuviipaleet ja salvianlehdet lihaviipaleille. Kiedo tiiviiksi kääryleiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla.
- Ruskista kääryleet paistokasarissa kauniin ruskeiksi joka puolelta.
- Kaada kasariin viini tai mehu. Mausta liemi fondilla. Hauduta kääryleitä miedolla lämmöllä kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää viiniä tarvittaessa.
- Nosta kypsät kääryleet kasarista ja poista cocktailtikut. Suurusta liemi kastikesuurusteella pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kiehua pari minuuttia. Nosta kääryleet takaisin kastikkeeseen. Lisää huuhdotut ja halkaistut viinirypäleet. Kuumenna.
- Tarjoa kalkkunakääryleet perunoiden tai riisin, vihannesten ja salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 160 kcal675 kJ
- Proteiinia 25 g
- Hiilihydraatteja7 g
- Rasvaa4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi