Kalkkuna-saltimboccakääryleet ja rypälekastike
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Kalkkunafileepihveistä, salvianlehdistä ja palvikinkusta valmistetaan italialaistyyppisiä saltimboccakääryleitä.
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
1 rs (n. 600 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
6 viipaletta | Pirkka saunapalvikinkkua tai |
1 ruukku | salviaa tai |
cocktailtikkuja tai | |
Paistamiseen | |
---|---|
juoksevaa rasvaseosta tai | |
Haudutusliemi ja kastike | |
3 dl | valkoviiniä (alkoholitonta) tai omenatäysmehua tai |
1 rkl | kanafondia tai |
n. 1 1/2 rkl | vaaleaa suurustetta tai |
n. 200 g | vihreitä siemenettömiä viinirypäleitä tai |
Valmistus
30 - 60 min
Levitä kalkkunafileepihvit työlaudalle. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Asettele palvikinkkuviipaleet ja salvianlehdet lihaviipaleille. Kiedo tiiviiksi kääryleiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla.
Ruskista kääryleet paistokasarissa kauniin ruskeiksi joka puolelta.
Kaada kasariin viini tai mehu. Mausta liemi fondilla. Hauduta kääryleitä miedolla lämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia. Lisää viiniä tarvittaessa.
Nosta kypsät kääryleet kasarista ja poista cocktailtikut. Suurusta liemi kastikesuurusteella pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kiehua pari minuuttia. Nosta kääryleet takaisin kastikkeeseen. Lisää huuhdotut ja halkaistut viinirypäleet. Kuumenna.
Tarjoa kalkkunakääryleet perunoiden tai riisin, vihannesten ja salaatin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka juokseva kasviöljyvalmiste 500mlHinta 1,99/kpl3,98/l
- Maizena Suuruste vaaleille kastikkeille ja keitoille 250 gHinta 3,09/kpl12,36/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Bong Touch Of Taste Kanafondi 180 mlHinta 2,99/kpl16,61/l
- Fredman cocktailtikku 200kpl/80mmHinta 1,85/kpl0,01/kpl
- Pirkka Vikkelät ohut kalkkunanfileepihvi 6kpl/n.600gHinta n. 11,37/kpl18,95/kg
- Rypäle vihreä siemenetön 500g 1lkHinta 1,50/kpl3,00/kg
- Järvikylä Salvia ruukkuHinta 1,89/kpl
- Keiju juokseva rypsiöljyvalmiste 500mlHinta 2,39/kpl4,78/l
- Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmiste 500mlHinta 3,09/kpl6,18/l
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,35/kpl39,17/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Maggi Kanaliemi 500ml by PuljonkiHinta 3,59/kpl7,18/l
- Plussa-etu −21 %Knorr FOND DU CHEF Kana-annosfondi 8 x 28 gPlussa-kortillaEtuhinta 4,50/2 kpl10,04/kgIlman Plussa-korttia 2,85/kpl
- Freixenet White 0,0% alkoholiton valkoviini 0,75lHinta 7,45/kpl9,80/l
- Torres Natureo valkoviin 0,375l 0,0% klpHinta 5,09/kpl13,31/l
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,5(2 arviota)
- yli 60 min3,7(9 arviota)
- 30 - 60 min3,5(19 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- 30 - 60 min4,6(196 arviota)
- yli 60 min4,6(29 arviota)
- 30 - 60 min3,5(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (2 arviota)