Kalkkunarullat rakuunakastikkeessa
Kalkkunafileepihveistä tehnyt rullat täytetään persimonviipaleilla. Tämäkin resepti vain n. 2.55€/annos*.
6 annosta30 - 60 min160 kcal / annos (130g)
Ainekset
6 annosta
- 1rs(n. 550 g)Pirkka ohuita kalkkunan fileepihvejä, maustamaton
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1 1/2tlrakuunaa
- 1-2(n. 150 g)Pirkka persimonia
- 1rkljuoksevaa rasvaseosta
- 1prk(2 dl)Pirkka laktoositonta ruokakermaa (15 %)
Valmistus
30 - 60 min- Levitä kalkkunan fileepihvit leikkuulaudalle. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja rakuunalla (1/2 tl).
- Leikkaa kuorittu persimon lohkoiksi. Rullaa jokaisen pihvin sisään yksi persimonviipale ja kiinnitä rullat cocktailtikuilla.
- Ruskista kalkkunarullat kuumalla pannulla rasvassa. Käännä levyä pienemmälle ja lisää pannulle ruokakerma sekä loput rakuunasta (1 tl). Hauduta rullat pannulla kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Poista tikut rullista ennen syömistä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 130g100 g
- 160 kcal667 kJ
- Proteiinia 15 g
- Hiilihydraatteja8 g
- Rasvaa7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi