• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkunakääryleet ja ananaspasta

Ohuiksi nuijitut kalkkunapihvit kääritään parmesaanin ja basilikan kanssa kääryleiksi ja tarjotaan pastan kanssa.
Kalkkunakääryleet ja ananaspasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 576 kcal / annos (300g)

Ainekset

5 annosta

Ananaspasta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nuiji kalkkunanfileepihvit muovin välissä ohuiksi levyiksi. Ripottele jokaiselle pihville kerros parmesaaniraastetta. Levitä päälle basilikanlehtiä.
  2. Kääri fileepihvit rulliksi ja kiedo jokaisen kääryleen ympärille amerikanpekoniviipale. Nosta kääryleet uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan (noin 9 minuuttia). Mausta kevytranskankerma suolalla, currylla ja kurkumalla. Lisää kypsän pastan joukkoon maustettu ranskankerma ja valutetut ananaspalat.
  4. Tarjoa kalkkunakääryleet kuuman ananaspastan ja parmesaanijuuston kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 576 kcal2 440 kJ
  • Proteiinia49,8 g
  • Hiilihydraatteja41,1 g
  • Rasvaa23,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille