• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkuna-kikhernepata

Kalkkuna-kikhernepata on maukas ja helppo ruoka. Oliivit tuovat pataan lisämakua.
Kalkkuna-kikhernepata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 162 kcal / annos (230g)

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa pihvit kuutioiksi. Lohko kuorittu sipuli. Paloittele paprikat reiluiksi kuutioiksi. Poista oliiveista kivet.
  2. Ruskista lihapalat paistokasarissa muutamassa erässä öljyssä, mausta suolalla ja siirrä sivuun. Lisää pannulle sipulilohkot, paprikakuutiot ja paprikajauhe. Kuullota muutama minuutti.
  3. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kiehauta. Lisää huuhdotut ja valutetut kikherneet, oliivit sekä kalkkunapalat. Mausta kastike ja anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia. Ripottele päälle korianteria tai persiljaa. Tarjoa keitetyn ohran kanssa.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 162 kcal678 kJ
  • Proteiinia16,5 g
  • Hiilihydraatteja12,7 g
  • Rasvaa4,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille