Kalkkuna-kikhernepata
Kalkkuna-kikhernepata on maukas ja helppo ruoka. Oliivit tuovat pataan lisämakua.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
- 162 kcal / annos (230g)
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(n. 500 g)Pirkka ohuita kalkkunan fileepihvejä, maustamaton
- 1(100 g)sipuli
- 1(200 g)punainen paprika
- 1rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1rklpaprikajauhetta
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 1tlk(380/230 g)Pirkka kikherneitä
- 1tloreganoa
- 1/2tlmustapippuria
- korianteria tai persiljaa hienonnettuna
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa pihvit kuutioiksi. Lohko kuorittu sipuli. Paloittele paprikat reiluiksi kuutioiksi. Poista oliiveista kivet.
- Ruskista lihapalat paistokasarissa muutamassa erässä öljyssä, mausta suolalla ja siirrä sivuun. Lisää pannulle sipulilohkot, paprikakuutiot ja paprikajauhe. Kuullota muutama minuutti.
- Kaada joukkoon tomaattimurska ja kiehauta. Lisää huuhdotut ja valutetut kikherneet, oliivit sekä kalkkunapalat. Mausta kastike ja anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia. Ripottele päälle korianteria tai persiljaa. Tarjoa keitetyn ohran kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 230g100 g
- 162 kcal678 kJ
- Proteiinia 16,5 g
- Hiilihydraatteja12,7 g
- Rasvaa4,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi