• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkunapihvit ja mangosalsa

Kalkkunapihvit maustetaan aasialaisittain vihreällä currytahnalla. Mangosalsa valmistuu helposti pakastemangokuutioista.
Kalkkunapihvit ja mangosalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 83,8 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • Pirkka jasmiiniriisiä

Mangosalsa

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Kuumenna pannulla öljy. Lisää currytahna öljyyn. Paista pihvit kypsiksi molemmin puolin. Ripottele päälle runsaasti tuoretta korianteria tai persiljaa.
  3. Mangosalsa: Kaada kohmeiset mangokuutiot kulhoon. Hienonna sipuli ja chili. Sekoita kaikki ainekset mangokuutioiden joukkoon. Anna maustua noin 10 minuuttia. Tarjoa lisäksi jasmiiniriisiä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 83,8 kcal350 kJ
  • Proteiinia10,9 g
  • Hiilihydraatteja7,39 g
  • Rasvaa1,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille