Korealainen Mifu kulhoReseptin teki kumppani

Korealainen Mifu kulho

Resepti Valio koekeittiö

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(250 g)Valio MiFU suikaleita Original
    • 1/2dlsoijakastiketta
    • 1rklfariinisokeria
    • 1/2rklGochujang-chilitahnaa
    • pala(1-2 cm)inkivääriä
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rklseesamiöljyä

Pikkelöidyt kasvikset

    • 150gpunakaalia
    • 150gkurkkua
    • 2rklriisiviinietikkaa
    • 1/2rklsokeria
    • 1/2tlsuolaa

Tulinen tahinikastike

    • 1/4dltahinia
    • 1rkllimetinmehua
    • 1/2rklGochujang-chilitahnaa
    • 1/2rklriisiviinietikkaa
    • 1/2tlsoijakastiketta

Lisäksi

    • 2dlvilliriisisekoitusta
    • 2kevätsipulin vartta
    • 1avokado
    • 1ruukkukorianteria

Valmistus

alle 30 min
  1. Laita Mifu suikaleet ja muut ainekset vahvaan muovipussiin. Sulje pussi huolellisesti ja sekoittele pussia, jotta mausteet sekoittuvat hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa 1 h.
  2. Valmista pikkelöidyt kasvikset: Leikkaa kaali ja kurkku ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka (voit tarvittaessa korvata riisiviinietikan valkoviinietikalla), sokeri ja suola. Sekoita seos kasvissuikaleiden joukkoon.
  3. Sekoita tulisen tahinikastikkeen ainekset.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Viipaloi kevätsipulit ja avokadon hedelmäliha. Hienonna korianteri.
  5. Paista Mifu suikaleet kuumalla pannulla, anna marinadin karamellisoitua siirappimaiseksi.
  6. Kokoa kulhot: laita pohjalle riisiä ja pinnalle muut aineet sektoreittain. Valuta päälle tulista tahinikastiketta. Nauti heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua