• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrtti-valkosipuliperunat

Saat kevyeämmät valkosipuliperunat, kun korvaat kerman kasvisliemellä. Tämäkin resepti vain n. 0,40€/annos*.
Yrtti-valkosipuliperunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 50,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1kgPirkka perunoita (keltainen tai punainen pussi)
    • 3-4valkosipulinkynttä
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 3dlvettä
    • 1Knorr Fond "du Chef" yrttiannosfondi
    • (tuoretta timjamia)

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori perunat ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lado perunat voideltuun laakeaan uunivuokaan. Sekoita perunoiden joukkoon hienonnettu valkosipuli, suola ja pippuri.
  2. Kiehauta vesi ja liuota yrttifondi veteen. Kaada liemi perunoiden pinnalle.
  3. Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele pinnalle halutessasi tuoretta timjamia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 50,5 kcal211 kJ
  • Proteiinia1,31 g
  • Hiilihydraatteja10,1 g
  • Rasvaa0,33 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14