• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Luumutäytteiset kalkkunarullat

Luumutäytteiset kalkkunarullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 83,8 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta

Luumukastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane luumut likoamaan kylmään veteen vähintään kaksi tuntia ennen ruoanvalmistusta. Nuiji kalkkunapihvit ohuiksi muovipussissa.
  2. Asettele liotetut luumut riviin kalkkunafileiden päälle (3 luumua/filee). Säästä liotusliemi kastiketta varten. Ripottele halutessasi fileille suolaa ja mustapippurirouhetta.
  3. Kääri fileet rullalle ja kiinnitä hammastikkujen avulla. Ruskista rullat nopeasti joka puolelta kuumalla pannulla. Siirrä rullat uuninkestävään vuokaan. Paista rullia uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  4. Valmista luumukastike: Kaada kattilaan luumujen liotusliemi ja maito. Lisää joukkoon kermakastikejauhe ja sekoita. Kuumenna kastiketta koko ajan sekoittaen, kunnes kastike kiehuu. Keitä hiljalleen sekoitellen 2 minuuttia. Tarjoile kastike kalkkunarullien kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 83,8 kcal350 kJ
  • Proteiinia11,2 g
  • Hiilihydraatteja5,92 g
  • Rasvaa1,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille