• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kana-kaaliseljanka

Kana-kaaliseljankaa valmistuu reilu annos. Sen maku vain paranee uudelleen lämmitettäessä. Tämäkin resepti vain n. 2,00€/annos*.
Kana-kaaliseljanka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 184 kcal / annos (400g)

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • smetanaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa vesi kattilaan ja pane huuhdotut rintafileet kylmään veteen. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto pois. Kuori selleri. Lisää fondi, selleri, pippurit, laakerinlehti ja maustekurkun liemi. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  2. Kuori ja kuutioi sipulit sekä kyssäkaali. Poista kaalista kanta. Suikaloi kaali. Kuullota kasviksia rasvassa noin 5 minuuttia, välillä sekoittaen.
  3. Lisää kasvikset keittoon ja jatka kypsentämistä vielä 5-10 minuuttia. Nosta fileet ja selleri liemestä. Viipaloi liha poikkisyin. Kuutioi selleri. Siirrä kaikki takaisin keittoon.
  4. Maista liemi ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua tilliä ja suikaloitua maustekurkkua. Tarjoa lisäksi smetanaa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 184 kcal764 kJ
  • Proteiinia22 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2