• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistettu siika ja kananmunakastike

Paistettu siika ja kananmunakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 300 kcal / annos (205g)

Ainekset

3 annosta
    • 1ps(300 g)siikafileitä (pakaste)
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausvalkopippuria
    • 1rklvoita tai leivontamargariinia

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhtele sulaneet kalafileet kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Ripottele fileille suolaa ja varovasti valkopippuria.
  2. Sekoita mätitahna tasaisesti jogurtin joukkoon. Hienonna tilli, munat ja sipuli. Lisää jogurttiseokseen. Peitä kastike ja anna maustua hetki kylmässä. (Pitkään seisoessa kastike löystyy)
  3. Paista siikafileet nahkapuolelta rapeiksi, 3-4 minuuttia. Käännä ja paista lihapuolta noin minuutin ajan. Tarjoa heti keitettyjen perunoiden ja parsakaalin sekä kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö perannos 205g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3