Kanapuikot
Helpot kanapuikot pyöritellään pankojauhoissa ja valmistetaan uunissa. Tarjoa lisäksi yrttidippiä. Noin 3,60€/annos.
4-6 annosta30 - 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1rs(760 g)Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä, hunaja
- n. 2 1/2dlpankojauhoja
- 1 1/2tlPirkka pizzamaustetta
Yrttidippi
- 1tlk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä
- 1/2dltuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1/2dltuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1/2-1rklsitruunanmehua
- 1tlhunajaa
- suolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa minuuttipihvit pitkittäin neljään osaan. Pyörittele kanapalat kauttaaltaan pakkauksen marinadissa ja tämän jälkeen pizzamausteella maustetuissa pankojauhoissa.
- Paista 225 asteessa hieman keskitasoa ylempänä 15-20 minuuttia, kunnes kanapuikot ovat saaneet väriä.
- Sekoita dipin ainekset keskenään. Tarjoa kanapuikot dipin ja salaatin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Koululaistemme herkkua ja päivän ykkösuosikki. Taas tänäänkin listalla. Pankojauhon sijaan pyöritin maissisipsin muruissa, jotta vehnäallergikkokin voi syödä.
Pankojauhot ovat japanilais tyylisiä korppujauhoja. Karkeita.
Sama ihmetyttää täälläkin. Vastaako näihin ohjeen tekijä vai keskenämmekö me asiakkaat asiaa selvitetään?
Eikös pankojauhot ole korppujauhoja? Ne ovat joko erityisen karkeita tai hienoja en valitettavasti muista kummin on.
Mitäköhän nuo pankojauhot mahtaa olla? Onko Gluteenittomia?
Hei Amatoorikokkaaja! Pankojauhot ovat rapeita ja karkearakenteisia korppujauhoja ja ne sopivatkin erityisen hyvin leivitykseen. Pankojauhot eivät ole gluteenittomia.