• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KanarullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kanarullat

Ruokaisat kanarullat valmistat helposti raikkaista kasviksista ja kypsistä broilerin koipireisistä. Voit kääriä rullat folioon ja napata ne mukaan piknikille. Noin 2,90€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4Fazer rullarieskaa
    • 1rs(200 g)Valio Viola kevyt basilikatuorejuustoa
    • 2(400 g)kypsää broilerin koipireittä
    • 1prk(180 g)Valio Eila salaattijuustoa kuutioina
    • 1/2ruukkuabasilikaa
    • 3/4dlaurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
    • 1/2(50 g)punasipuli
    • 1/2(140 g)keltaista paprikaa
    • 1ps(100 g)Pirkka jääsalaattia
    • 1(70 g)avokado
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Revi kypsistä broilerinkoivista lihat irti ja nyhdä hienommaksi esimerkiksi haarukalla.
  2. Hienonna basilika ja aurinkokuivatut tomaatit. Valuta salaattijuustokuutiot. Poista paprikasta kanta ja valkoiset osat ja leikkaa pitkiksi suikaleiksi. Huuhtele ja revi jääsalaatti. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja kuutioi avokadon liha.
  3. Asettele rieskat esimerkiksi leikkuulautojen päälle. Voitele rieskat ensin kauttaaltaan tuorejuustolla ja ripottele päälle broileri. Murustele pinnalle salaattijuustokuutiot ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit, basilika sekä punasipuli. Asettele paprikat poikittain rieskojen päälle. Rouhi päälle mustapippuria. Lisää lopuksi avokadokuutiot ja revityt salaatinlehdet.
  4. Rullaa rieskat napakoiksi rulliksi kapeammalta sivulta ja nauti esimerkiksi lounaana tai piknikeväänä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua