Kanarullat
Ruokaisat kanarullat valmistat helposti raikkaista kasviksista ja kypsistä broilerin koipireisistä. Noin 2,90€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4Fazer rullarieskaa
- 1rs(200 g)Valio Viola kevyt basilikatuorejuustoa
- 2(400 g)kypsää broilerin koipireittä
- 1prk(180 g)Valio Eila salaattijuustoa kuutioina
- 1/2ruukkuatuoretta basilikaa
- 3/4dlaurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
- 1/2(50 g)punasipuli
- 1/2(140 g)keltaista paprikaa
- 1ps(100 g)Pirkka jääsalaattia
- 1(70 g)avokado
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Revi kypsistä broilerinkoivista lihat irti ja nyhdä hienommaksi esimerkiksi haarukalla.
- Hienonna basilika ja aurinkokuivatut tomaatit. Valuta salaattijuustokuutiot. Poista paprikasta kanta ja valkoiset osat ja leikkaa pitkiksi suikaleiksi. Huuhtele ja revi jääsalaatti. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja kuutioi avokadon liha.
- Asettele rieskat esimerkiksi leikkuulautojen päälle. Voitele rieskat ensin kauttaaltaan tuorejuustolla ja ripottele päälle broileri. Murustele pinnalle salaattijuustokuutiot ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit, basilika sekä punasipuli. Asettele paprikat poikittain rieskojen päälle. Rouhi päälle mustapippuria. Lisää lopuksi avokadokuutiot ja revityt salaatinlehdet.
- Rullaa rieskat napakoiksi rulliksi kapeammalta sivulta ja nauti. Kanarullat sopivat myös hyvin esimerkiksi piknikille tai retkievääksi.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi