• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Ruokaisa broileri-perunasalaatti

Ruokaisa broileri-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 373 kcal / annos (330g)

    Ainekset

    5 annosta

    Kastike

      • 2rklaurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia
      • 1rklvalkoviinietikkaa

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Pese, kuori ja keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kypsennä broilerinfileepihvejä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Leikkaa kuumat perunat isoiksi kuutioiksi ja siirrä ne kulhoon.
    2. Valmista kastike. Sekoita aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadi ja viinietikka keskenään. Kaada perunoiden päälle. Lisää perunoiden joukkoon valutetut salaattijuustokuutiot. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää joukkoon. Mausta mustapippurilla ja anna marinoitua hetki.
    3. Revi salaatit ja viipaloi tomaatit sekä punasipuli. Levitä jääsalaatti vadille. Kaada perunaseos vadin keskelle. Viipaloi broilerit ja nosta ne salaatin päälle. Asettele punasipulit, tomaatit ja rucola vadille. Tarjoa ruokaisa broileri-perunasalaatti leivän kanssa.

    Ravintosisältö perannos 330g100 g

    • 373 kcal1 560 kJ
    • Proteiinia23,1 g
    • Hiilihydraatteja23,4 g
    • Rasvaa18,2 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille3