Kanasalaatti parmesaanikastikkeella
Varsiparsakaali sopii loistavasti kanasalaatin joukkoon. Parmesaaniraasteesta syntyy helppo salaatinkastike, joka tekee salaatista entistä herkullisemman. Noin 4,70 €/annos.
3-4 annostaalle 30 min
Ainekset
3-4 annosta
- 1pkt(500 g)Kariniemen Kananpojan Gourmet paistileikettä, Provence
- 1pkt(250 g)varsiparsakaalia (Bimi)
- 1rklöljyä
- ripaussuolaa
- 1(160 g)Pirkka iso syöntikypsä avokado
- 1ps(150 g)Pirkka Provence salaattisekoitusta
Parmesaanikastike
- 2rklvalkoviinietikkaa
- ripausmustapippuria
- ripaussokeria
Valmistus
alle 30 min- Ota kana huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Huuhtele ja puolita varsiparsakaalit.
- Paista varsiparsakaalit öljyssä noin 5 minuuttia välillä käännellen. Mausta varsiparsakaalit suolalla ja siirrä lautaselle. Paista samalla paistinpannulla kanat kypsiksi.
- Halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Levitä laakealle vadille salaattisekoitus. Lisää varsiparsakaalit, avokadot ja kanat. Ripottele halutessasi pinnalle hieman parmesaaniraastetta. Tarjoa kastike erikseen.
Katso video
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kommentoi
Liian etikkainen kastike, kannattaa laittaa varoen.