• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parsasalaatti

Parsasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 230 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori parsat nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois 2-3 senttiä puumaista osaa. Keitä parsat kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä 6-10 minuuttia. (Huom! keittoaika vaihtelee parsojen paksuuden mukaan. Vihreä parsa kypsyy nopeammin kuin valkoinen.) Nosta parsat jäähtymään ja paloittele jäähtyneenä puoliksi tai kolmeen osaan.
  2. Halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa kurkusta sivuttain ohuita viipaleita juustohöylällä. Levitä salaattisekoitus laakealle vadille. Lisää kurkut, tomaatit ja parsa. Valuta salaatille salaattikastiketta ja ripottele pinnalle parmesaanilastut ja paahdetut pinjansiemenet.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 230 kcal962 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3