• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tomaattinen kalapataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaattinen kalapata

Juhlista arkea välimerihenkisellä ja nopealla tomaatti-seitipadalla. Noin 0,90€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota seiti lautaselle sulamaan.
  2. Hienonna sipuli ja suikaloi valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit padassa öljyssä ja lisää paprikajauhe sekä tomaattipyree, Paista hetki ja lisää tomaattimurska.Viipaloi oliivit ja lisää ne kastikkeeseen. Anna kastikkeen kiehua kannen alla noin 10 minuuttia.
  3. Paloittele kohmeinen kala neljään osaan ja nosta kalapalat kastikkeen joukkoon. Peitä pata kannella ja kypsennä kalaa vielä 15 minuuttia.
  4. Tarjoa kalapata keitettyjen ohrasuurimoiden tai riisin kanssa. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua