Tomaattinen kalapata
Juhlista arkea välimerihenkisellä ja nopealla tomaatti-seitipadalla. Noin 0,90€/annos.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)K-Menu alaskanseitiä, MSC (pakaste)
- 1(80 g)sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1rklK-Menu rapsiöljyä
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1dl(50 g)K-Menu mustia oliiveja
Valmistus
30 - 60 min- Ota seiti lautaselle sulamaan.
- Hienonna sipuli ja suikaloi valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit padassa öljyssä ja lisää paprikajauhe sekä tomaattisose. Paista hetki ja lisää tomaattimurska. Mausta suolalla ja mustapippurilla.Viipaloi oliivit ja lisää ne kastikkeeseen. Anna kastikkeen kiehua kannen alla noin 10 minuuttia.
- Paloittele kohmeinen kala neljään osaan ja nosta kalapalat kastikkeen joukkoon. Peitä pata kannella ja kypsennä kalaa vielä 15 minuuttia.
- Tarjoa kalapata keitettyjen ohrasuurimoiden tai riisin kanssa. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi