• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kantarellikeitto

Kantarellikeitto on juhlava alkuruoka tai astetta herkullisempi arkiruoka. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää. N. 3,20 €/annos.
Kantarellikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1lkantarelleja
    • 2rklvoita
    • 1(100 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 6dlvettä
    • 2rklvehnäjauhoja
    • 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Lisää puhdistetut sienet ja hauduta, kunnes niistä irtoava neste on lähes haihtunut. (Nosta noin 1 dl sieniä sivuun myöhempää varten koristeeksi.)
  2. Lisää pannulle jauhot. Lisää vesi, kerma sekä annosfondi.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta keitto pippurilla ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Jaa keitto annoskuhoihin ja nosta keskelle muutama kokonainen sieni koristeeksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 235g100 g

  • 217 kcal907 kJ
  • Proteiinia2,49 g
  • Hiilihydraatteja6,67 g
  • Rasvaa19,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille19