KantarellikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kantarellikeitto

Kantarellikeitto on juhlava alkuruoka tai astetta herkullisempi arkiruoka. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.

Ainekset

4 annosta
    • 1lkantarelleja
    • 2rklvoita
    • 1(100 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 6dlvettä
    • 2rklvehnäjauhoja
    • 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Lisää puhdistetut sienet ja hauduta, kunnes niistä irtoava neste on lähes haihtunut. (Nosta noin 1 dl sieniä sivuun myöhempää varten koristeeksi.)
  2. Lisää pannulle jauhot. Lisää vesi, kerma sekä annosfondi.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta keitto pippurilla ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Jaa keitto annoskuhoihin ja nosta keskelle muutama kokonainen sieni koristeeksi.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille183 arvostelua