Kantarellikeitto
Kantarellikeitto on juhlava alkuruoka tai astetta herkullisempi arkiruoka. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää. N. 3,20 €/annos.
4 annostaalle 30 min217 kcal / annos (235g)
Ainekset
4 annosta
- 1lkantarelleja
- 2rklvoita
- 1(100 g)sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 6dlvettä
- 2rklvehnäjauhoja
- 1prk(2 dl)Pirkka laktoositonta kuohukermaa
- 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Lisää puhdistetut sienet ja hauduta, kunnes niistä irtoava neste on lähes haihtunut. (Nosta noin 1 dl sieniä sivuun myöhempää varten koristeeksi.)
- Lisää pannulle jauhot. Lisää vesi, kerma sekä annosfondi.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta keitto pippurilla ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Jaa keitto annoskuhoihin ja nosta keskelle muutama kokonainen sieni koristeeksi.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 235g100 g
- 217 kcal907 kJ
- Proteiinia 2,49 g
- Hiilihydraatteja6,67 g
- Rasvaa19,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Laittakaa sulatejuustoa ja on sitten täydellinen 👌