• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kantarellimuhennos

Täyteläinen kantarellimuhennos sopii erinomaisesti kalan tai lihan seuraksi. Kantarellikastikkeen saat kun lisäät nesteen määrää tai vähennät hieman jauhoja.
Kantarellimuhennos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 126 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 1(n. 700 g)Saaristomeren lämminsavustettu kirjolohifilee

Valmistus

yli 60 min
  1. Liota (murennettuja) sieniä vedessä vähintään 30 minuuttia tai mielellään yön yli. (Voit myös hienontaa sienet liottamisen jälkeen.)
  2. Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Ripottele päälle jauhot ja sekoita. Lisää sienet liotusvesineen. Keitä 5-10 minuuttia. Kaada joukkoon kerma ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää persilja. Tarjoa lämminsavustetun kirjolohen ja perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kantarellimuhennos sopii myös lihalle.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 126 kcal526 kJ
  • Proteiinia10,1 g
  • Hiilihydraatteja2,23 g
  • Rasvaa8,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille