Karitsan kastike
- Annosmäärä10–15 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Helppo kastike karitsanpaistille syntyy punaviinistä. Mausta karitsan kastike minttu- tai mustaherukkahyytelöllä. Kokeile myös pidempään keitettyä punaviinikastiketta.
Ainekset
10–15 annosta
Kastike | |
---|---|
n. 3 dl | punaviiniä tai |
1 rkl | lihafondia tai |
2 rkl | minttu- tai mustaherukkahyytelöä tai |
1 rkl | maissitärkkelystä (Maizena) + tai |
tilkka | vettä tai |
Ravintosisältö
Energia | 386 kJ / 92 kcal |
Rasva | 0,2 g |
josta tyydyttynyttä | 0,1 g |
Hiilihydraatit | 7,5 g |
josta sokereita | 5,5 g |
Proteiini | 0,9 g |
Suola | 1,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Kuumenna punaviini ja mausta se maun mukaan fondilla ja minttu- tai mustaherukkahyytelöllä.
Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja kaada poreilevan liemen joukkoon. Anna kiehua pari minuuttia ja tarkista maku.
Vinkki! Jos haluat käyttää karitsan paistolientä kastikkeeseen, siivilöi se, anna jäähtyä ja kuori rasva pois pinnalta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,3(31 arviota)
- yli 60 min4,0(1 arvio)
- yli 60 min3,9(12 arviota)
- yli 60 min4,0(3 arviota)
- yli 60 min3,8(19 arviota)
- yli 60 min3,9(17 arviota)
- 30 - 60 min2,8(5 arviota)
- 30 - 60 min2,7(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (15 arviota)