Karitsan kastike
Helppo kastike karitsanpaistille syntyy punaviinistä. Mausta karitsan kastike minttu- tai mustaherukkahyytelöllä. Kokeile myös pidempään keitettyä punaviinikastiketta.
- 10-15 annosta
- yli 60 min
Ainekset
10-15 annosta
Kastike
- n. 3dlpunaviiniä
- 1rkllihafondia
- 2rklminttu- tai mustaherukkahyytelöä
- 1rklmaissitärkkelystä (Maizena) +
- tilkkavettä
Valmistus
yli 60 min- Kuumenna punaviini ja mausta se maun mukaan fondilla ja minttu- tai mustaherukkahyytelöllä.
- Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja kaada poreilevan liemen joukkoon. Anna kiehua pari minuuttia ja tarkista maku.
Tiesitkö että...
Vinkki! Jos haluat käyttää karitsan paistolientä kastikkeeseen, siivilöi se, anna jäähtyä ja kuori rasva pois pinnalta.Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi