Karitsan paahtopaistia ja juureksia
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Karitsan paahtopaistit ja maukkaat juurekset ovat herkullinen yhdistelmä. Kastike syntyy helposti kermaviilistä, ruohosipulituorejuustosta ja mintusta.
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
800 g | marinoitua karitsan paahtopaistia tai |
Juurekset | |
---|---|
6 (n. 700 g) | Pirkka perunaa (punainen pussi) tai |
2 pkt (à 300 g) | tai |
6–8 | salottisipulia tai |
1/2 dl | öljyä tai |
1/2 dl | sitruunanmehua tai |
2 rkl | tai |
1 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
2–3 rkl | tuoretta rosmariinia hienonnettuna tai |
Kastike | |
1 tlk (200 g) | tai |
100 g |