Karjalanpaisti joulukinkustaReseptin takana asiakas

Karjalanpaisti joulukinkusta

Pitkään matalassa lämpötilassa kypsennetty lihapata on mahtavan mureaa. Karjalanpaisti joulukinkusta on asiakkaan resepti, joka valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.

  • 4-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Nosta kinkku huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Leikkaa lihasta reiluja paloja. Leikkaa enin rasva pois.
  2. Kuori ja lohko sipuli. Lisää lihapalat, sipuli ja pippurit uunivuokaan. Kaada vuokaan sen verran vettä, että lihan pinta ei peity.
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes lihan pinta on saanut hieman väriä.
  4. Lisää vuokaan vettä niin, että lihan pinta peittyy. Laske uunin lämpötila 80-100-asteeseen, laita pataan kansi ja jatka kypsentämistä yön yli. Lisää vettä tarvittaessa.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Sipuli
    Sipuli
    0,13/kpl1,19/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen keltasipuli 1 kg 2 lk
    Pirkka suomalainen keltasipuli 1 kg 2 lk
    1,59/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka maustepippuri kokonainen 13g
    Pirkka maustepippuri kokonainen 13g
    0,49/kpl37,69/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Meira maustepippuri kokonainen 20g
    Meira maustepippuri kokonainen 20g
    0,85/kpl42,50/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Meira Maustepippuri 50g kokonainen pussi
    Meira Maustepippuri 50g kokonainen pussi
    1,69/kpl33,80/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua