Karjalanpaisti joulukinkusta
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Pitkään matalassa lämpötilassa kypsennetty lihapata on mahtavan mureaa. Karjalanpaisti joulukinkusta on asiakkaan resepti, joka valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4–6 annosta
1 (n. 1–1,5 kg) | HK Rypsiporsas uunivalmis pieni juhlakinkku tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
10 | tai |
n. 5 dl | vettä tai |
Valmistus
yli 60 min
Nosta kinkku huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Leikkaa lihasta reiluja paloja. Leikkaa enin rasva pois.
Kuori ja lohko sipuli. Lisää lihapalat, sipuli ja pippurit uunivuokaan. Kaada vuokaan sen verran vettä, että lihan pinta ei peity.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes lihan pinta on saanut hieman väriä.
Lisää vuokaan vettä niin, että lihan pinta peittyy. Laske uunin lämpötila 80–100-asteeseen, laita pataan kansi ja jatka kypsentämistä yön yli. Lisää vettä tarvittaessa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(152 arviota)
- yli 60 min3,8(398 arviota)
- yli 60 min3,4(38 arviota)
- 30 - 60 min3,3(22 arviota)
- yli 60 min3,8(92 arviota)
- yli 60 min4,5(264 arviota)
- yli 60 min4,0(40 arviota)
- yli 60 min4,5(78 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (24 arviota)
- Jaakko4 vuotta sittenNo,joo yön yli ,mitä ikuisuus ruokaa.............