Karjalanpaisti joulukinkustaReseptin takana asiakas

Karjalanpaisti joulukinkusta

Pitkään matalassa lämpötilassa kypsennetty lihapata on mahtavan mureaa. Karjalanpaisti joulukinkusta on asiakkaan resepti, joka valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.

  • 4-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Nosta kinkku huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Leikkaa lihasta reiluja paloja. Leikkaa enin rasva pois.
  2. Kuori ja lohko sipuli. Lisää lihapalat, sipuli ja pippurit uunivuokaan. Kaada vuokaan sen verran vettä, että lihan pinta ei peity.
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes lihan pinta on saanut hieman väriä.
  4. Lisää vuokaan vettä niin, että lihan pinta peittyy. Laske uunin lämpötila 80-100-asteeseen, laita pataan kansi ja jatka kypsentämistä yön yli. Lisää vettä tarvittaessa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu