• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-kylmäsavulohikeitto

Katkarapu-kylmäsavulohikeitto saa ihanan täyteläisen maun kylmäsavustetusta kirjolohesta. Loppusilauksen antavat ruokakerma ja tuore tilli.
Katkarapu-kylmäsavulohikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • sitruunalohkoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori kasvikset. Kuutioi perunat ja porkkanat, hienonna sipuli.
  2. Kuullota kasviksia kattilassa rasvassa muutama minuutti. Lisää kattilaan vesi, maustepippurit ja liemikuutio. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä, noin 10 minuuttia.
  3. Hienonna kylmäsavukirjolohi ja lisää se keittoon. Lisää myös katkaravut ja ruokakerma. Kuumenna keitto, mutta älä enää keitä. Tarkista maku ja viimeistele keitto tuoreella tillillä. Tarjoa keiton kanssa sitruunalohkoja ja ruisleipää.

Ravintosisältö perannos 475g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia22 g
  • Hiilihydraatteja25 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille34