• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sieni-sipulilehtipihvit

Meheviä sieni-sipulilehtipihvejä maustaa herkullinen vuohenjuusto.
Sieni-sipulilehtipihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 278 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta
    • 4kpl(n. 650 g)naudan ulkofileepihvejä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • juoksevaa margariinia

Täyte

    • 1sipuli
    • 100gsieniä esim. suppilovahveroita, kantarelleja tai
    • siitakesieniä
    • 1rkljuoksevaa margariinia
    • 50gChavroux-vuohenjuustoa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Kastike

    • 100gChavroux-vuohenjuustoa
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • ripaussokeria
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nuiji pihvit esimerkiksi muovipussin sisällä mahdollisimman ohuiksi lehtipihveiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi renkaiksi. Paloittele puhdistetut sienet.
  3. Kiehauta sipulirenkaat rasvassa ja lisää joukkoon sienet. Hauduta hetken aikaa ja sekoita joukkoon vuohenjuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Levitä pihvit työlaudalle. Jaa sieni-sipulitäyte pihveille. Taita ja sulje pihvit cocktailtikuilla. Paista pihvit kuumassa pannussa tilkassa rasvaa 5-6 minuuttia välillä kääntäen. Poista tikut.
  5. Kuumenna ruokakerma. Sekoita joukkoon vuohenjuusto ja ruohosipuli. Mausta sokerilla ja mustapippurilla. Tarjoa sieni-sipulilehtipihvit keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 278 kcal1 160 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille