• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Salviapossu ja maissintähkät

Salviapossu ja maissintähkät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 464 kcal / annos (450g)

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • öljyä

Lisäksi

Salaatti

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nuiji porsaanfileepihvit muovin sisällä ohuiksi runsaan kämmenen kokoisiksi pihveiksi. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria myllystä. Jaa jokaiselle pihville vajaa ruokalusikallinen salviatahnaa. Taita pihvit kaksinkerroin ja sulje reunasta cocktailtikulla.
  2. Grillaa tai paista pihvit pannussa kauniin ruskeiksi molemmin puolin yhteensä noin 10 minuuttia. Poista cocktailtikut.
  3. Samalla kun paistat pihvit, kuumenna maissintähkät ja valmista salaatti.
  4. Kaada värikäs salaattisekoitus tarjoiluvadille. Levitä salaatille viipaloitu kurkku, halkaistut kirsikkatomaatit ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita kastikeainekset. Nosta toiselle tarjoiluvadille possupihvit ja kuumat maissintähkät. Tarjoa salviapossu ja maissintähkät kastikkeen, salaatin ja vaalean leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 464 kcal1 950 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille