• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Uunijuurekset ja -bratwurstit

Uunijuurekset ja -bratwurstit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 431 kcal / annos (350g)

Ainekset

3 annosta

Uunijuurekset

    • 5-6(700 g)perunaa (punainen pussi)
    • 2(200 g)sipulia
    • 2-3(200 g)porkkanaa
    • 1rs(200 g)Champ herkkusieniä
    • 2rklöljyä
    • 2tlPirkka Provencen Mix -yrttisekoitusta
    • 3/4tlsuolaa
    • tuoretta timjamia tai oreganoa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko pestyt perunat ja kuoritut sipulit. Suikaloi kuoritut porkkanat. Puolita puhdistetut sienet. Pyöräytä kasvikset öljy-mausteseoksessa ja levitä pellille leivinpaperin päälle. Esikypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  2. Puolita bratwurstit. Siirrä uunijuureksia hieman syrjään ja pane makkarat uunijuuresten viereen. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia. Käännä bratwurstit ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes makkarat ovat ruskistuneet ja juurekset ovat kypsiä. Koristele yrteillä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 431 kcal1 800 kJ
  • Proteiinia14,2 g
  • Hiilihydraatteja25,7 g
  • Rasvaa30,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu