Porkkanapossu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Porkkanapossun eli kiinalaisen porsasruoan saat mm. porsaanlihasuikaleista, kaalista, paprikasta ja inkivääritahnasta. Tarjoa riisin tai nuudeleiden kera.
Ainekset
4 annosta
- 4 porkkanaa
- 2 sipulia
- 1 purjo
- 1/4 valko- tai savoijinkaalia
- 1 paprika
- 1 kesäkurpitsa
- 400 g porsaanlihasuikaleita, maustamattomia
- 2–3 rkl öljyä
- 3 rkl Pirkka soijakastiketta
- 1/2 sitruunan mehu
- 1/2 tl pippurisekoitusta
- 1 tl inkivääritahnaa tai kuivattua inkivääriä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
Suurus
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 dl vettä
Ravintosisältö
- Energia267 kJ / 64 kcal
- Rasva2,8 g
- josta tyydyttynyttä0,5 g
- Hiilihydraatit4,5 g
- josta sokereita3,8 g
- Proteiini4,3 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Pilko kuoritut porkkanat ja sipulit. Suikaloi halkaistu, huuhdottu purjo, kaali ja paprika. Kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista porsaanlihasuikaleet vokissa tai paistokasarissa ja siirrä ne lautaselle. Kiehauta öljyssä ensin kovat vihannekset, sitten pehmeät ja lisää lihasuikaleet joukkoon. Mausta soijalla, sitruunan mehulla, pippurilla, inkiväärillä ja hunajalla. Hauduta kannen alla, kunnes porkkanat ja possunsuikaleet ovat kypsiä. Sekoita perunajauhot kylmään veteen ja kaada suurus joukkoon. Anna kiehahtaa. Tarjoa porkkanapossun lisäksi keitettyjä nuudeleita tai riisiä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,5(6 arviota)
- 30 - 60 min4,1(11 arviota)
- 30 - 60 min4,2(13 arviota)
- 30 - 60 min3,9(15 arviota)
- alle 30 min2,5(8 arviota)
- alle 30 min4,1(31 arviota)
- 30 - 60 min4,5(10 arviota)
- 30 - 60 min4,3(18 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (12 arviota)