• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porkkanapossu

Porkkanapossu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 78,7 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4porkkanaa
    • 2sipulia
    • 1purjo
    • 1/4valko- tai savoijinkaalia
    • 1paprika
    • 1kesäkurpitsa
    • 400gporsaanlihasuikaleita, maustamattomia
    • 2-3rklöljyä
    • 1/2sitruunan mehu
    • 1/2tlpippurisekoitusta
    • 1tlinkivääritahnaa tai kuivattua inkivääriä
    • 1rkljuoksevaa hunajaa

Suurus

    • 1rklperunajauhoja
    • 1dlvettä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pilko kuoritut porkkanat ja sipulit. Suikaloi halkaistu, huuhdottu purjo, kaali ja paprika. Kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista porsaanlihasuikaleet vokissa tai paistokasarissa ja siirrä ne lautaselle. Kiehauta öljyssä ensin kovat vihannekset, sitten pehmeät ja lisää lihasuikaleet joukkoon. Mausta soijalla, sitruunan mehulla, pippurilla, inkiväärillä ja hunajalla. Hauduta kannen alla, kunnes porkkanat ja possunsuikaleet ovat kypsiä. Sekoita perunajauhot kylmään veteen ja kaada suurus joukkoon. Anna kiehahtaa. Tarjoa porkkanapossun lisäksi keitettyjä nuudeleita tai riisiä.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 78,7 kcal329 kJ
  • Proteiinia5,06 g
  • Hiilihydraatteja4,07 g
  • Rasvaa4,57 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua