• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kasvisragu eli kermainen kasviskasari

Kasviksista ja sienistä syntyy mehevä kasvisragu. Kasvisragu sopii sellaisenaan ateriaksi perunan tai pastan kanssa.
Kasvisragu eli kermainen kasviskasari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 250 kcal / annos (180g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori sipulit ja halkaise tai lohko ne tarvittaessa. Ruskista sipulit öljyssä paistinpannussa ja siirrä pataan tai paistokasariin. Lisää pataan viipaloidut porkkanat ja 1 dl vettä. Anna kiehua tiiviin kannen alla hiljalleen noin 15 minuuttia.
  2. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pataan. Puhdista herkkusienet ja paloittele ne neljään osaan. Ruskista herkkusienet kevyesti ja siirrä nekin pataan. Huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada huuhdeliemi pataan. Mausta ruoka mustapippurilla ja basilikalla. Kaada joukkoon kerma ja hauduta 5-10 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi kinkun kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 250 kcal1 040 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja14,2 g
  • Rasvaa18,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua