Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Kasvisragu eli kermainen kasviskasariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kasvisragu eli kermainen kasviskasari

Kasviksista ja sienistä syntyy mehevä kasvisragu. Kasvisragu sopii sellaisenaan ateriaksi perunan tai pastan kanssa.

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori sipulit ja halkaise tai lohko ne tarvittaessa. Ruskista sipulit öljyssä paistinpannussa ja siirrä pataan tai paistokasariin. Lisää pataan viipaloidut porkkanat ja 1 dl vettä. Anna kiehua tiiviin kannen alla hiljalleen noin 15 minuuttia.
  2. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pataan. Puhdista herkkusienet ja paloittele ne neljään osaan. Ruskista herkkusienet kevyesti ja siirrä nekin pataan. Huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada huuhdeliemi pataan. Mausta ruoka mustapippurilla ja basilikalla. Kaada joukkoon kerma ja hauduta 5–10 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi kinkun kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille6 arvostelua
  • Aksiomi28.10.2019

    Yllätyin, kuinka täyteläinen maku tulee kuivattujen tomaattien ja herkkusienten yhdistelmästä. Lisäsin itse sekaan myös vähän riistafondia syventämään makua. Uusi suosikki esimerkiksi polentan kanssa.