• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kasvistäytteinen uunikirjolohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kasvistäytteinen uunikirjolohi

  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / annos (150g)

Ainekset

4-5 annosta
    • 1(580 g)Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1 %)
    • 1-2rklsitruunanmehua

Täyte

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi paprika ja kesäkurpitsa. Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja kuullota sipulit. Lisää pannulle paprikat ja kesäkurpitsa. Wokkaa niitä noin 5 minuttia. Mausta.
  2. Leikkaa fileeseen pitkittäin viilto nahkaan asti ja edelleen sivuttain taskuksi. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta sitruunanmehulla. Täytä kasvisseoksella, jätä osa koristeeksi. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Hienonna pinnalle runsaasti basilikaa. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 240 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua