Paahdettu lohiReseptin takana kumppani

Paahdettu lohi

Paahdettu lohi maustetaan BBQ-rubilla. Paahdettu uunilohi on tosi helppo valmistaa. Voit myös paistaa lohipalat pannulla Resepti: Alex Nurmi

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta lohi uunivuokaan nahka alaspäin ja mausta kalan lihapuoli tasaisesti kauttaaltaan.
  2. Paahda 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes lohi on rapean kypsää. Tarjoa paahdettujen juuresten ja minttu-jogurttikastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös leikata lohen annospaloiksi, maustaa ne ja paistaa paistinpannulla rapeaksi.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Kirjolohifilee C-leikkuu kg
    Kirjolohifilee C-leikkuu kg
    25,99/kg
  • Savustettu lohipala omasta uunista
    Savustettu lohipala omasta uunista
    17,99/kg
  • Tuore lohifile, Suomi
    Tuore lohifile, Suomi
  • Lerøy kirjolohifilee rdton n1kg vac C trim
    Lerøy kirjolohifilee rdton n1kg vac C trim
  • Pirkka rub BBQ mausteseos 17g
    Pirkka rub BBQ mausteseos 17g
  • Pirkka Rub mausteseos 17g BBQ
    Pirkka Rub mausteseos 17g BBQ
    0,59/kpl34,71/kg
  • SantaMaria Asian spices Korean BBQ 35g
    SantaMaria Asian spices Korean BBQ 35g
    1,15/kpl32,86/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 24 arvostelua