• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttilohi

Tuoreilla yrteillä, kapriksill aja anjovisfileillä kuorrutettu uunilohi maistuu erityisesti uusien perunoiden tai perunasoseen kanssa. Resepti vain noin 3,45 €/annos*.
Yrttilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 190 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kuorrutus

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista kirjolohifileestä ruodot ja mausta se pippurilla.
  2. Hienonna persilja, minttu, kaprikset ja valutetut anjovisfileet. Sekoita ainekset öljyn joukkoon.
  3. Levitä seos lohen päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa. Pikantin yrttilohen voi tarjota myös kylmänä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Oliiviöljyn voit korvata rypsiöljyllä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 190 kcal796 kJ
  • Proteiinia16,3 g
  • Hiilihydraatteja0,66 g
  • Rasvaa13,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3