Yrttilohi
Tuoreilla yrteillä, kapriksill aja anjovisfileillä kuorrutettu uunilohi maistuu erityisesti uusien perunoiden tai perunasoseen kanssa. Resepti vain noin 3,45 €/annos*.
4 annosta30 - 60 min190 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- n. 600gkirjolohifileetä
- n. 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Kuorrutus
- 1dltuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1/2dltuoretta minttua hienonnettuna
- 1/2dlPirkka kapriksia
- 1/2rs(à 100 g)Pirkka anjovisfileitä
Valmistus
30 - 60 min- Poista kirjolohifileestä ruodot ja tarvittaessa ylimääräinen rasva. Mausta kala pippurilla.
- Hienonna persilja, minttu, kaprikset ja valutetut anjovisfileet. Sekoita ainekset öljyn joukkoon.
- Levitä seos lohen päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa. Yrttilohen voi tarjota myös kylmänä.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Oliiviöljyn voit korvata rypsiöljyllä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 190 kcal796 kJ
- Proteiinia 16,3 g
- Hiilihydraatteja0,66 g
- Rasvaa13,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi