Yrttilohi
Tuoreilla yrteillä, kapriksill aja anjovisfileillä kuorrutettu uunilohi maistuu erityisesti uusien perunoiden tai perunasoseen kanssa. Resepti vain noin 3,45 €/annos*.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 190 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- n. 600gkirjolohifileetä
- n. 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Kuorrutus
- 1dltuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1/2dltuoretta minttua hienonnettuna
- 1/2dlPirkka kapriksia
- 1/2rs(à 100 g)Pirkka anjovisfileitä
Valmistus
30 - 60 min- Poista kirjolohifileestä ruodot ja tarvittaessa ylimääräinen rasva. Mausta kala pippurilla.
- Hienonna persilja, minttu, kaprikset ja valutetut anjovisfileet. Sekoita ainekset öljyn joukkoon.
- Levitä seos lohen päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa. Yrttilohen voi tarjota myös kylmänä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Oliiviöljyn voit korvata rypsiöljyllä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 190 kcal796 kJ
- Proteiinia 16,3 g
- Hiilihydraatteja0,66 g
- Rasvaa13,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi