• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-guacamoleleivät

Katkarapu-guacamoleleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 365 kcal / annos (295g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut hitaasti jääkaapissa ja valuta siivilässä. Valitse noin 30 komeinta rapua koristeeksi ja hienonna loput veitsellä leikkuulaudan päällä.
  2. Kuori kurkku ohuesti ja leikkaa 3-4 mm:n kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.
  3. Sekoita dipin joukkoon majoneesi ja mausta sitruunanmehulla sekä valkopippurilla. Lisää katkaravut, kurkkukuutiot ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi.
  4. Paahda leivät ja leikkaa kuoret pois. Voitele leivät ohuesti dipillä. Nostele katkaraputäyte leiville. Koristele leivät kokonaisilla katkaravuilla ja ruohosipulilla. Tarjoa alkupalana.

Ravintosisältö perannos 295g100 g

  • 365 kcal1 540 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja25 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2