Katkarapu-kookoskasariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapu-kookoskasari

Katkarapu-kookoskasari valmistuu helposti ja nopeasti. Tomaatit ja kookosmaidon pehmeys toimivat testatusti yhdessä.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 200 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta
    • 1isosipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 3(n. 300 g)kiinteää tomaattia
    • 1rklöljyä
    • 2tlpaprikajauhetta
    • 1tlk(400 g)tomaattimurskaa
    • 1dlkookosmaitoa
    • 1rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1/4tlsuolaa
    • mustapippuria
    • ruohosipulia

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi tomaatit.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä sipulisilput. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla viisi minuuttia.
  3. Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Lisää katkaravut ja kuumenna. Ripottele pinnalle runsaasti ruohosipulia. Tarjoa basmatiriisin ja rapean leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö<