• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapu-kookoskasari

Katkarapu-kookoskasari valmistuu helposti ja nopeasti. Tomaatit ja kookosmaidon pehmeys toimivat testatusti yhdessä.
Katkarapu-kookoskasari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 200 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi tomaatit.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä sipulisilput. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla viisi minuuttia.
  3. Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Lisää katkaravut ja kuumenna. Ripottele pinnalle runsaasti ruohosipulia. Tarjoa basmatiriisin ja rapean leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 200 kcal835 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua