Katkarapu-kookoskasari
Katkarapu-kookoskasari valmistuu helposti ja nopeasti. Tomaatit ja kookosmaidon pehmeys toimivat testatusti yhdessä.
4 annostaalle 30 min200 kcal / annos (250g)
Ainekset
4 annosta
- 1ps(350 g)Pirkka pieniä katkarapuja (pakaste)
- 1isosipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 3(n. 300 g)kiinteää tomaattia
- 1rklöljyä
- 2tlpaprikajauhetta
- 1tlk(400 g)tomaattimurskaa
- 1dlkookosmaitoa
- 1rklPirkka makeaa chilikastiketta
- 1/4tlsuolaa
- mustapippuria
- ruohosipulia
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Sulata ja valuta katkaravut. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi tomaatit.
- Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä sipulisilput. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla viisi minuuttia.
- Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Lisää katkaravut ja kuumenna. Ripottele pinnalle runsaasti ruohosipulia. Tarjoa basmatiriisin ja rapean leivän kanssa.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 250g100 g
- 200 kcal835 kJ
- Proteiinia 21 g
- Hiilihydraatteja10 g
- Rasvaa9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Reseptin mukaisesti tuli hieman liian mietoa omaan makuuni, joten lisätin suolan, paprikajauheen ja chilikastikkeen määrää. Oli herkullista!