• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapu-juustokala

Katkarapu-juustokala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 365 kcal / annos (185g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla. Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti. Valele filee ja taskut sitruunanmehulla.
  2. Kuivaa sulatetut katkaravut talouspaperilla. Sekoita katkaravut juuston joukkoon. Mausta tillillä ja pippurilla.
  3. Nosta filee voideltuun, matalaan uunivuokaan. Jaa täyte tasaisesti taskuihin. Kypsennä kalaa 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa uunikala perunasoseen, herneiden ja sitruunalohkojen kanssa.

Ravintosisältö perannos 185g100 g

  • 365 kcal1 530 kJ
  • Proteiinia38 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua