• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirjolohikääryleet

Kirjolohikääryleet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 610 kcal / annos (275g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kirjolohifilee vinottain ohuiksi viipaleiksi graavin kalan tapaan. Levitä viipaleet työlaudalle. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Annostele viipaleille nokare tuorejuustoa pikkulusikalla ja asettele juuston päälle katkarapuja. Jätä muutama katkarapu koristeeksi. Hienonna juuston ja katkarapujen päälle tilliä.
  2. Kääri viipaleet tiiviisti rullalle ja lado rullat laakeaan vuokaan vieri viereen. Kaada vuokaan kerma tai ruokakerma.
  3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele hienonnetulla tillillä ja katkaravuilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 275g100 g

  • 610 kcal2 560 kJ
  • Proteiinia48,7 g
  • Hiilihydraatteja4,1 g
  • Rasvaa34,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua