Kirjolohikääryleet
Herkulliset kirjolohirullat ovat arkiruokaa parhaimmillaan! Tarjoa kalarullat perunoiden kanssa.
4 annosta30 - 60 min610 kcal / annos (275g)
Ainekset
4 annosta
- 1(700-800 g)nahallinen kirjolohifilee
- n. 3/4tlsuolaa
- n. 1/2tlsitruunapippuria
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- nipputilliä
- 2dlkuohu- tai ruokakermaa
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa kirjolohifilee vinottain ohuiksi viipaleiksi graavikalan tapaan. Levitä viipaleet työlaudalle. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Annostele viipaleille nokare tuorejuustoa pikkulusikalla ja asettele juuston päälle katkarapuja. Jätä muutama katkarapu koristeeksi. Hienonna juuston ja katkarapujen päälle tilliä.
- Kääri viipaleet tiiviisti rullalle ja lado rullat laakeaan vuokaan vieri viereen. Kaada vuokaan kerma tai ruokakerma.
- Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele hienonnetulla tillillä ja katkaravuilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 275g100 g
- 610 kcal2 560 kJ
- Proteiinia 48,7 g
- Hiilihydraatteja4,1 g
- Rasvaa34,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi