• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-kalakasari

Katkarapu-kalakasari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 123 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kohmeinen seiti noin 1 cm:n viipaleiksi.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa. Ruskista kalaviipaleet. Ripottele pinnalle pippurisekoitusta ja currya. Kaada päälle ranskankerma. Anna hautua kannen alla noin 5-10 minuuttia.
  3. Lisää sulaneet, valutetut katkaravut. Kiehauta ja ripottele pinnalle runsaasti tuoretta, hienonnettua tilliä. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 123 kcal513 kJ
  • Proteiinia13,2 g
  • Hiilihydraatteja1,2 g
  • Rasvaa7,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille