• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mehevä tuorejuustotäytteinen uunilohi

Mehevä tuorejuustotäytteinen uunilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-7 annosta
  • 30 - 60 min
  • 253 kcal / annos (200g)

Ainekset

6-7 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla. Poista ruodot. Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti. Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.
  2. Sulata ja valuta katkaravut. Kuutioi tomaatti. Sekoita keskenään katkaravut, tomaatti, rtuorejuusto, tilli ja pippuri.
  3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle. Jaa täyte tasaisesti taskuihin. Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen. Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 253 kcal1 060 kJ
  • Proteiinia27,9 g
  • Hiilihydraatteja1,72 g
  • Rasvaa14,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14
  • Kotikokki30.1.2017

    Helppo valmistaa. Hyvänmakuinen. Vielä salaattia lisäksi, niin ihan täydellinen ruoka milloin vain.

  • Stoneman26.10.2016

    Videossa puhutaan rahkatäytteisestä lohesta ja ilmeisesti myös käytetään rahkaa mutta noissa ohjeissa sanotaan taas tuorejuusto. On varmaan kaksi eri asiaa?