• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohi-kurkkukeitto

Lohi-kurkkukeittoon on käytetty kasviksia, maustekurkkuja, lämminsavulohta ja sulatejuustoa. Tämäkin resepti vain n. 1,95€/annos*.
Lohi-kurkkukeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • alle 30 min
  • 48 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota purjo. Kaada kattilaan vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Paloittele myös kevyesti kuorittu varsi. Suikaloi kesäkurpitsa ja maustekurkut. Lisää parsakaalit kattilaan. Keitä pari minuuttia ja lisää kesäkurpitsat, maustekurkut, suola ja mustapippuri. Anna kiehua edelleen pari minuuttia ja lisää kuutioitu sulatejuusto.
  3. Lisää paloiteltu lohi ja hienonnettu timjami. Kuumenna keitto. Tarjoa leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 48 kcal201 kJ
  • Proteiinia4,03 g
  • Hiilihydraatteja1,16 g
  • Rasvaa2,95 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille