• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen kahden kalan keitto

Tomaattinen kahden kalan keitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 43,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 7dlvettä
    • 1kalaliemikuutio
    • 8(n. 500 g)Pirkka perunaa (keltainen pussi)
    • mustapippurirouhetta
    • 1ps(200 g)Pirkka keittojuureksia
    • 1rs(300 g)Pirkka kahden kalan kuutioita (pakaste)
    • 3rklPirkka tomaattipyreetä
    • 2-3tomaattia
    • tilliä
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kalaliemikuutio.
  2. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan. Mausta mustapippurirouheella. Keitä 5 minuuttia.
  3. Lisää keittojuurekset. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä 5 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon tomaattipyree, kuutioidut tomaatit, hienonnettua tilliä ja ripaus suolaa. Kiehauta keitto. Tarjoa lisänä Pirkka-ruisleipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 43,2 kcal181 kJ
  • Proteiinia3,4 g
  • Hiilihydraatteja5,97 g
  • Rasvaa0,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille