Tomaattinen kahden kalan keitto
Tämä kalakeitto syntyy kätevästi alle puolessa tunnissa!
- 4 annosta
- alle 30 min
- 43,2 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 7dlvettä
- 1kalaliemikuutio
- 8(n. 500 g)Pirkka perunaa (keltainen pussi)
- mustapippurirouhetta
- 1ps(200 g)Pirkka keittojuureksia
- 1rs(300 g)Pirkka kahden kalan kuutioita (pakaste)
- 2-3tomaattia
- tilliä
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kalaliemikuutio.
- Kuori ja kuutioi perunat. Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan. Mausta mustapippurirouheella. Keitä 5 minuuttia.
- Lisää keittojuurekset. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä 5 minuuttia.
- Sekoita joukkoon tomaattipyree, kuutioidut tomaatit, hienonnettua tilliä ja ripaus suolaa. Kiehauta keitto. Tarjoa lisänä Pirkka-ruisleipää.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 43,2 kcal181 kJ
- Proteiinia 3,4 g
- Hiilihydraatteja5,97 g
- Rasvaa0,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi