• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rantakala muikuista

Rantakala muikuista
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • yli 60 min
  • 435 kcal / annos (375g)

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Perkaa muikut ja huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä. Hienonna sipulit. Sulata voi padassa tai laakeassa kattilassa. Kuullota sipulit. Levitä sipulien päälle muikut. Ripottele pinnalle suola ja pippurit. Kaada joukkoon vettä. Anna hautua miedolla lämmöllä puoli tuntia.
  2. Kuori ja lohko perunat. Lisää perunat kattilaan. Keitä edelleen miedolla lämmöllä vajaa puoli tuntia. Lisää vettä tarvittaessa. Tarkista perunoiden kypsyys.
  3. Ripottele keittoon runsaasti hienonnettua tilliä ja ruohosipulia. Tarjoa rantakala pannulla paahdettujen ruisleipäkuutioiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 375g100 g

  • 435 kcal1 820 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja34 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1