• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Meksikolainen katkarapucocktail

Meksikolainen katkarapucocktail
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 220 kcal / annos (230g)

Ainekset

6 annosta

Kastike

    • 1/2dlappelsiininmehua
    • 1/2dlsitruunanmehua
    • 1/2dlPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata katkaravut ja valuta hyvin. Leikkaa tuore ananas lohkoiksi. Poista puumainen ydin ja leikkaa hedelmälohkot irti kuorista. Halkaise avokado. Poista kivi ja irrota hedelmäliha lusikalla puolikkaista. Leikkaa ananas ja avokado kuutioiksi, samoin paprika. Hienonna korianteri, kevätsipulit ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.
  2. Purista appelsiinin ja sitruunan mehu. Sekoita sitrusmehun joukkoon oliiviöljy. Mausta kastike ripauksella suolaa ja pippuria. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon. Anna salaatin jäähtyä ja maustua kylmässä. Annostele salaatti laseihin. Koristele annokset korianterin lehdillä. Tarjoa kylmänä.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 220 kcal920 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille