Katkarapukeitto
Tomaattinen katkarapukeitto pyöristetään kermalla. Chili antaa keitolle pientä potkua. Keitto sopii hyvin alkukeitoksi. Noin 2,30 €/annos*
- 3-4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
3-4 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka isoja katkarapuja
- 1(100 g)sipuli
- 1iso valkosipulinkynsi
- 1rklöljyä
- 1tlk(400 g)Petti tomaattimurskaa
- 5dlvettä
- 1Knorr Fond "du Chef" kala-annosfondi tai
- kalaliemikuutio
- 1dlPirkka kuohukermaa
- ripaussuolaa
- ruohosipulia
Valmistus
30 - 60 min- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota niitä öljyssä kattilassa muutama minuutti.
- Lisää tomaattimurska, vesi ja kalaliemivalmiste. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes sipuli on pehmeää.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää puolet katkaravuista sekä kerma ja soseuta vielä. Mausta tarvittaessa suolalla.
- Annostele keitto lautasille ja jaa jokaiseen annokseen katkarapuja. Ripottele ruohosipulia ja halutessasi muutama pisara kermaa pinnalle.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyvää myös ilman chiliä ja kermana kaurapohjaista ”juustokermaa”! Tulee vakkariarkiruokalistalle.
hyvää!