Katkarapukeitto
Tomaattinen katkarapukeitto pyöristetään kermalla. Chili antaa keitolle pientä potkua. Keitto sopii hyvin alkukeitoksi. Noin 2,30 €/annos*
3-4 annosta30 - 60 min
Ainekset
3-4 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka isoja katkarapuja
- 1(100 g)sipuli
- 1iso valkosipulinkynsi
- 1rklöljyä
- 1tlk(400 g)Petti tomaattimurskaa
- 5dlvettä
- 1Knorr Fond "du Chef" kala-annosfondi tai
- kalaliemikuutio
- 1dlPirkka kuohukermaa
- ripaussuolaa
- ruohosipulia
Valmistus
30 - 60 min- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota niitä öljyssä kattilassa muutama minuutti.
- Lisää tomaattimurska, vesi ja kalaliemivalmiste. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes sipuli on pehmeää.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää puolet katkaravuista sekä kerma ja soseuta vielä. Mausta tarvittaessa suolalla.
- Annostele keitto lautasille ja jaa jokaiseen annokseen katkarapuja. Ripottele ruohosipulia ja halutessasi muutama pisara kermaa pinnalle.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet
Kommentoi
Tosi hyvää myös ilman chiliä ja kermana kaurapohjaista ”juustokermaa”! Tulee vakkariarkiruokalistalle.
hyvää!