• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vihannes-kalakeitto

Vihannes-kalakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 220 kcal / annos (380g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja chilipalko, josta on poistettu siemenet. Hienonna myös lehtisellerin varret ja valkosipulinkynnet. Viipaloi porkkanat. Kuutioi kohmeinen kala.
  2. Kiehauta kattilassa sipulit ja chili tilkassa oliiviöljyä. Kaada kattilaan vesi. Lisää kalafondi, porkkanat ja lehtisellerit. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  3. Lisää keittoon pasta ja hienonnettu timjami. Hauduta edelleen noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja kalakuutiot. Jatka hauduttamista vielä muutama minuutti.
  4. Lisää lopuksi jäiset katkaravut ja sitruunanmehu. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja koristele timjamilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 220 kcal920 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua