Katkarapulohi norjalaisittain
Mehevä katkarapulohi norjalaisittain valmistuu helposti uunissa. Se on täytetty tuorejuustolla, maustettu fenkolinsiemenillä ja viimeistelty katkaravuilla. Tämäkin resepti vain n. 2,40€/annos*.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
- 367 kcal / annos (200g)
Ainekset
6 annosta
- 1(n. 1 kg)Pirkka lohifilee ASC
- 1tlfenkolinsiemeniä
- n. 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- n. 100gValio Viola tillituorejuustoa
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- tilliä hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Nypi fileestä ruodot. Leikkaa fileeseen poikittaisia viiltoja noin 2 cm välein, lähes nahkaan saakka. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele mausteita kalan viiltoihin ja pinnalle. Täytä viillot tuorejuustolla.
- Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia.
- Ota kala uunista. Ripottele sulatetut ja valutetut katkaravut kalan päälle. Jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes katkaravut ovat kuumentuneet. Koristele tillillä. Tarjoa lisäksi perunoita.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 200g100 g
- 367 kcal1 540 kJ
- Proteiinia 34,4 g
- Hiilihydraatteja0,6 g
- Rasvaa25,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi