• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapulohi norjalaisittain

Mehevä katkarapulohi norjalaisittain valmistuu helposti uunissa. Se on täytetty tuorejuustolla, maustettu fenkolinsiemenillä ja viimeistelty katkaravuilla. Tämäkin resepti vain n. 2,40€/annos*.
Katkarapulohi norjalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 367 kcal / annos (200g)

Ainekset

6 annosta
    • 1(n. 1 kg)Pirkka lohifilee
    • 1tlfenkolinsiemeniä
    • n. 3/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • n. 100gValio Viola tillituorejuustoa
    • 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
    • tilliä hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nypi fileestä ruodot. Leikkaa fileeseen poikittaisia viiltoja noin 2 cm välein, lähes nahkaan saakka. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele mausteita kalan viiltoihin ja pinnalle. Täytä viillot tuorejuustolla.
  2. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia.
  3. Ota kala uunista. Ripottele sulatetut ja valutetut katkaravut kalan päälle. Jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes katkaravut ovat kuumentuneet. Koristele tillillä. Tarjoa lisäksi perunoita.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 367 kcal1 540 kJ
  • Proteiinia34,4 g
  • Hiilihydraatteja0,6 g
  • Rasvaa25,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu