Savulohisalaatti
Raikas talvinen savulohisalatti syntyy verigreipistä ja avokadosta. Noin 6,30€/annos.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 150 g)Pirkka Parhaat savulohifileepalaa ASC
- 2(n. 800 g)Pirkka Luomu verigreippiä
- 1(150 g)punasipuli
- 2(n. 400 g)Pirkka syöntikypsää avokadoa
- 1ps(150 g)Pirkka Provence salaattisekoitusta
- 1/2dl(n. 45 g)Pirkka kurpitsansiemeniä
Sinappikastike
- 3/4dlverigreipin mehua
- 1rklMaille Dijon kokojyväsinappia
- 1/4tlsokeria
- ripaussuolaa ja mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Paloittele kalat suupaloiksi ja siirrä kalapalat sivuun. Kuori ja leikkaa verigreipit kalvottomiksi lohkoiksi. Purista kuorista mehu ja kaada leikkulaudalle kertynyt mehu kulhoon.
- Suikaloi sipuli ohuiksi puolikuiksi ja siirrä kulhoon verigreippimehun kanssa maustumaan. Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori. Kuutioi hedelmäliha.
- Levitä salaattisekoitus laakeaan tarjoiluastiaan. Nosta sipuliviipaleet pois mehusta ja sekoita mehun joukkoon öljy, sinappi ja mausteet. Valuta puolet kastikkeesta salaatin päälle.
- Lisää avokadokuutiot, verigreippiviipaleet, suikaloitu sipuli ja lohipalat. Valuta päälle loput kastikkeesta ja ripottele pinnalle kurpitsansiemenet.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Tämä resepti tuottaa hyvän mielen että kokkauksessa sekä syömisessä. P.S suosittelen
Kaikki herkullisen näköisiä, oheisten reseptien mukaan valmistettuina.