SavulohisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Savulohisalaatti

Raikas talvinen savulohisalatti syntyy verigreipistä ja avokadosta. Noin 6,30€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Sinappikastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kalat suupaloiksi ja siirrä kalapalat sivuun. Kuori ja leikkaa verigreipit kalvottomiksi lohkoiksi. Purista kuorista mehu ja kaada leikkulaudalle kertynyt mehu kulhoon.
  2. Suikaloi sipuli ohuiksi puolikuiksi ja siirrä kulhoon verigreippimehun kanssa maustumaan. Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori. Kuutioi hedelmäliha.
  3. Levitä salaattisekoitus laakeaan tarjoiluastiaan. Nosta sipuliviipaleet pois mehusta ja sekoita mehun joukkoon öljy, sinappi ja mausteet. Valuta puolet kastikkeesta salaatin päälle.
  4. Lisää avokadokuutiot, verigreippiviipaleet, suikaloitu sipuli ja lohipalat. Valuta päälle loput kastikkeesta ja ripottele pinnalle kurpitsansiemenet.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua