Lohisalaatti
Raikkaan salaatin täytteinä maistuvat lohi, kananmunat ja avokado. Ruokaisa lohisalaatti sopii hyvin vaikkapa lounaaksi. Noin 3,85€/annos*
4 annostaalle 30 min110 kcal / 100 g (210g)
Ainekset
4 annosta
- 4kananmunaa
- 2avokadoa
- 150gkurkkua
- 2kevätsipulin vartta
- 250glämminsavustettua kirjolohifileetä
- 1ps(150 g)Pirkka Provence salaattisekoitusta
- n. 100gsokeriherneenpalkoja
Kastike
- n. 2rklsitruunanmehua
- ripaussuolaa ja mustapippuria
- ripaussokeria
Valmistus
alle 30 min- Keitä kananmunat pehmeiksi (noin 7 minuuttia). Jäähdytä, kuori ja lohko munat.
- Halkaise avokadot, poista siemenet ja viipaloi hedelmäliha. (Purista päälle hieman sitruunanmehua.) Kuutioi kurkku pieniksi kuutioiksi ja hienonna kevätsipulin varret.
- Irrota savukalan nahka ja paloittele kala annospaloiksi. Poista tarvittaessa ruodot. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Levitä salaattisekoitus laakealle vadille ja sekoita joukkoon kastike. Nostele salaatin päälle avokadot, kurkut, kevätsipulit ja herneet. Lisää päälle kalapalat ja tarjoa salaatti tuoreen leivän kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 110 kcal459 kJ
- Proteiinia 7,66 g
- Hiilihydraatteja1,4 g
- Rasvaa8,05 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi