Lohisalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Raikkaan salaatin täytteinä maistuvat lohi, kananmunat ja avokado. Ruokaisa lohisalaatti sopii hyvin vaikkapa lounaaksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
- 4 kananmunaa
- 2 avokadoa
- 150 g kurkkua
- 2 kevätsipulin vartta
- 250 g lämminsavustettua kirjolohifileetä
- 1 ps (150 g) Pirkka Provence salaattisekoitusta
- n. 100 g sokeriherneenpalkoja
Kastike
- 1/2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- n. 2 rkl sitruunanmehua
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- ripaus sokeria
Ravintosisältö
- Energia673 kJ / 161 kcal
- Rasva11,2 g
- josta tyydyttynyttä2,1 g
- Hiilihydraatit2,2 g
- josta sokereita1,5 g
- Proteiini11,4 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Keitä kananmunat pehmeiksi (noin 7 minuuttia). Jäähdytä, kuori ja lohko munat.
- Halkaise avokadot, poista siemenet ja viipaloi hedelmäliha. (Purista päälle hieman sitruunanmehua.) Kuutioi kurkku pieniksi kuutioiksi ja hienonna kevätsipulin varret.
- Irrota savukalan nahka ja paloittele kala annospaloiksi. Poista tarvittaessa ruodot. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Levitä salaattisekoitus laakealle vadille ja sekoita joukkoon kastike. Nostele salaatin päälle avokadot, kurkut, kevätsipulit ja herneet. Lisää päälle kalapalat ja tarjoa salaatti tuoreen leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,6(5 arviota)
- alle 30 min3,9(39 arviota)
- Videoalle 15 min3,9(65 arviota)
- alle 30 min4,1(9 arviota)
- alle 30 min4,7(16 arviota)
- alle 30 min4,2(37 arviota)
- alle 30 min4,8(5 arviota)
- alle 30 min4,1(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (98 arviota)
- Jarmo T5 kuukautta sittenErinomainen resepti, johon lisäsin vielä kirsikkatomaatit.