Kotoinen kalakori
Fish and chips syntyy kotona nopeasti, kun annoksessa käyttää ihanan rapeakuorisia Pirkan gluteenittomia kalapuikkoja. Sormin syötävästä kalakorista innostuu niin perheen pikkuiset kuin teinimmätkin lapset. Annoksen kruunaa avokado-kurkkukastike. Reseptin laatijana Kaikki äitini reseptit -blogi.
alle 30 min
Ainekset
- 1pkt(300 g)Pirkka gluteenittomia kalapuikkoja (pakaste)
- 3isoa perunaa
- 3porkkanaa
- 1rklöljyä
Avokado-kurkkukastike
- 1prk(200 g)kermaviiliä
- 1/2kurkku
- 1avokado
- 1tlwasabia
- 1rklgaria eli sushi-inkivääriä
- 1/2tlsokeria
- 1/2sitruunan mehu
- 2rkltuoretta tilliä hienonnettuna
- suolaa ja mustapippuria
- 1-2punaista paprikaa
Valmistus
alle 30 min- Kuori porkkanat ja leikkaa porkkanat ja perunat ohuiksi tikuiksi. Pyörittele öljyssä ja paista n. 220 ° C kypsiksi.
- Paista kalapuikot pannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista kastike sekoittamalla kermaviilin joukkoon kuutioitu kurkku ja avokadon kuutioitu hedelmäliha. Lisää wasabi, hienonnettu inkivääri, tilli, sokeri ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Suikaloi paprika. Asettele kalapuikot sekä peruna- ja porkkanatikut paprikan kera annoskulhoihin tai isoon tarjoiluastiaan ja jaa avokado-kurkkukastike syöjien kesken.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi