Kotoinen kalakori
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Fish and chips syntyy kotona nopeasti, kun annoksessa käyttää ihanan rapeakuorisia Pirkan gluteenittomia kalapuikkoja. Sormin syötävästä kalakorista innostuvat niin perheen pikkuiset kuin teinimmätkin lapset. Annoksen kruunaa avokado-kurkkukastike. Reseptin laatijana Kaikki äitini reseptit -blogi.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
1 pkt (300 g) | Pirkka gluteenittomia kalapuikkoja (pakaste) tai |
3 | isoa perunaa tai |
3 | porkkanaa tai |
1 rkl | öljyä tai |
Avokado-kurkkukastike | |
---|---|
1 prk (200 g) | kermaviiliä tai |
1/2 | kurkku tai |
1 | avokado tai |
1 tl | wasabia tai |
1 rkl | tai |
1/2 tl | sokeria tai |
1/2 | sitruunan mehu tai |
2 rkl | tuoretta tilliä hienonnettuna tai |
suolaa ja mustapippuria tai | |
1–2 | punaista paprikaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 395 kJ / 94 kcal |
Rasva | 5,1 g |
josta tyydyttynyttä | 1,4 g |
Hiilihydraatit | 7,8 g |
josta sokereita | 2,7 g |
Proteiini | 3,4 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Kuori porkkanat ja leikkaa porkkanat ja perunat ohuiksi tikuiksi. Pyörittele öljyssä ja paista n. 220 ° C kypsiksi.
Paista kalapuikot pannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Valmista kastike sekoittamalla kermaviilin joukkoon kuutioitu kurkku ja avokadon kuutioitu hedelmäliha. Lisää wasabi, hienonnettu inkivääri, tilli, sokeri ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Suikaloi paprika. Asettele kalapuikot sekä peruna- ja porkkanatikut paprikan kera annoskulhoihin tai isoon tarjoiluastiaan ja jaa avokado-kurkkukastike syöjien kesken.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta