Kotoinen kalakoriReseptin takana bloggaaja

Kotoinen kalakori

Fish and chips syntyy kotona nopeasti, kun annoksessa käyttää ihanan rapeakuorisia Pirkan gluteenittomia kalapuikkoja. Sormin syötävästä kalakorista innostuu niin perheen pikkuiset kuin teinimmätkin lapset. Annoksen kruunaa avokado-kurkkukastike. Reseptin laatijana Kaikki äitini reseptit -blogi.

  • alle 30 min

Ainekset

    • 1pkt(300 g)Pirkka gluteenittomia kalapuikkoja (pakaste)
    • 3isoa perunaa
    • 3porkkanaa
    • 1rklöljyä

Avokado-kurkkukastike

    • 1prk(200 g)kermaviiliä
    • 1/2kurkku
    • 1avokado
    • 1tlwasabia
    • 1rklgaria eli sushi-inkivääriä
    • 1/2tlsokeria
    • 1/2sitruunan mehu
    • 2rkltuoretta tilliä hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • 1-2punaista paprikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori porkkanat ja leikkaa porkkanat ja perunat ohuiksi tikuiksi. Pyörittele öljyssä ja paista n. 220 ° C kypsiksi.
  2. Paista kalapuikot pannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Valmista kastike sekoittamalla kermaviilin joukkoon kuutioitu kurkku ja avokadon kuutioitu hedelmäliha. Lisää wasabi, hienonnettu inkivääri, tilli, sokeri ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Suikaloi paprika. Asettele kalapuikot sekä peruna- ja porkkanatikut paprikan kera annoskulhoihin tai isoon tarjoiluastiaan ja jaa avokado-kurkkukastike syöjien kesken.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua