Kotoinen kalakoriReseptin takana bloggaaja

Kotoinen kalakori

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
Fish and chips syntyy kotona nopeasti, kun annoksessa käyttää ihanan rapeakuorisia Pirkan gluteenittomia kalapuikkoja. Sormin syötävästä kalakorista innostuvat niin perheen pikkuiset kuin teinimmätkin lapset. Annoksen kruunaa avokado-kurkkukastike. Reseptin laatijana Kaikki äitini reseptit -blogi.
  • Gluteeniton

Ainekset

4 annosta
1 pkt (300 g)
 
Pirkka gluteenittomia kalapuikkoja (pakaste)
tai
3
 
isoa perunaa
tai
3
 
porkkanaa
tai
1 rkl
 
öljyä
tai

Avokado-kurkkukastike

1 prk (200 g)
 
kermaviiliä
tai
1/2
 
kurkku
tai
1
 
avokado
tai
1 tl
 
wasabia
tai
1 rkl
 
tai
1/2 tl
 
sokeria
tai
1/2
 
sitruunan mehu
tai
2 rkl
 
tuoretta tilliä hienonnettuna
tai
 
suolaa ja mustapippuria
tai
1–2
 
punaista paprikaa
tai

Ravintosisältö

Energia
395 kJ / 94 kcal
Rasva
5,1 g
josta tyydyttynyttä
1,4 g
Hiilihydraatit
7,8 g
josta sokereita
2,7 g
Proteiini
3,4 g
Suola
0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Kuori porkkanat ja leikkaa porkkanat ja perunat ohuiksi tikuiksi. Pyörittele öljyssä ja paista n. 220 ° C kypsiksi.

Paista kalapuikot pannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Valmista kastike sekoittamalla kermaviilin joukkoon kuutioitu kurkku ja avokadon kuutioitu hedelmäliha. Lisää wasabi, hienonnettu inkivääri, tilli, sokeri ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Suikaloi paprika. Asettele kalapuikot sekä peruna- ja porkkanatikut paprikan kera annoskulhoihin tai isoon tarjoiluastiaan ja jaa avokado-kurkkukastike syöjien kesken.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta